Beddingestrands Tennisklubb

Latest update: 2/15/2022
General
Beddingestrands Tennisklubb Create contactcard (vcf-file) for Beddingestrands Tennisklubb
c/o Tommy Ljunggren
Address Sävstigen 6, 274 32, Skurup
Telefon bostad
Telefon arbete
Mobile 0768-767667
Email
Homepage http://www.idrottonline.se/BeddingestrandsTk-tennis/
Other information
Founded 1988
Financial year begins (MMDD) 0101
National organisation Svenska Tennisförbundet
Activity Tennis
Summary Beddingestrands Tennisklubb finner du när du kör längs den vackra kustvägen mellan Trelleborg och Ystad. Adressen är Gulrosvägen. Den anrika tennisanläggningen har tre stycken utomhusbanor samt en träningsbana. Omklädnings- och duschmöjligheter finns, eller varför inte ett dopp i havet efter en härlig tennismatch, då våra banor ligger direkt vid havet med en fantastisk sandstrand därtill.
Log in

Log in to see all the details of your association.

Har du frågor eller synpunkter på föreningskatalogen? Skicka e-post till Kultur- och fritidsförvaltningen eller
kontakta oss på 0410-73 38 53, 0410-73 42 79.

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar till Trelleborgs kommuns föreningsregister (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering)
De personuppgifter som behandlas för detta ändamålet är: föreningens namn, adress, telefonnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas.
Dina personuppgifter kommer lagras i vårt ärendehanteringssystem FRI och kommer att hanteras av kultur- och fritidsförvaltningen.
Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är fritidsnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se.
Dina personuppgifter sparas enligt dokumenthanteringsplan i 5 år.
Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.
Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

FRI Webb-Förening
FRI® is a registrered trademark of Idavall Data AB .
v 5.2.16