Alla Kan Gympa

Latest update: 8/24/2021
General
Alla Kan Gympa Create contactcard (vcf-file) for Alla Kan Gympa
c/o Anita Larsson
Address Åbyvägen 245, 231 73, Anderslöv
Telefon bostad
Telefon arbete 0411-995188
Mobile 0707-288801
Email akggympa@gmail.com
Homepage http://www.idrottonline.se/foreningenAllaKanGympa-Gymnastik
Other information
Founded 1922
Financial year begins (MMDD) 0101
National organisation Svenska Gymnastikförb.
Activity Aerobic, Gymnastik, Idrott, Motion, Styrketräning, Yoga
Summary AKG erbjuder motionsgympa för alla. Barn är välkomna from vårterminen åk 4 till 13 år i vuxens sällskap, och från 13 år är man välkommen på egen hand. Vi håller till i Anderslöv, i skolans gympasal och i Klagstorps skola. Vi har pass måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och söndagar. De första två veckorna på terminen är alltid gratis, så det är bara att komma och prova! Vi är anslutna till FaR. Se även vår hemsida www.idrottonline.se/foreningenAllaKanGympa-Gymnastik för mer info.
Log in

Log in to see all the details of your association.

Har du frågor eller synpunkter på föreningskatalogen? Skicka e-post till Kultur- och fritidsförvaltningen eller
kontakta oss på 0410-73 38 53, 0410-73 42 79.

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar till Trelleborgs kommuns föreningsregister (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering)
De personuppgifter som behandlas för detta ändamålet är: föreningens namn, adress, telefonnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas.
Dina personuppgifter kommer lagras i vårt ärendehanteringssystem FRI och kommer att hanteras av kultur- och fritidsförvaltningen.
Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är fritidsnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se.
Dina personuppgifter sparas enligt dokumenthanteringsplan i 5 år.
Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.
Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

FRI Webb-Förening
FRI® is a registrered trademark of Idavall Data AB .
v 5.2.16