Idrottsanläggningar och sporthallar

×
Information
Här kan du se vad som är bokat på idrottsanläggningar, fotbollsplaner och i konferenslokaler i Trelleborgs kommun.
Välj objekt, till exempel idrottshallar, välj därefter datum och klicka på starta sökning. Hittar du en ledig tid som passar kan du skicka en bokningsförfrågan. Vi besvarar sedan denna så fort vi kan genom e-post under kontorstid på vardagarna. Vid helgbokning måste förfrågan skickas in innan kl. 14.00 på fredagen.
Tekniska problem gör ibland att endast ett objekt visas för den som använder Internet Explorer. Tryck F12 och kontrollera att dokumentläge Edge är markerat eller prova annan webbläsare, till exempel Chrome.
Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar för att boka lokal eller anläggning (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering). De personuppgifter som behandlas för detta ändamålet är:föreningens / organisationens / företagets/ privatpersonens namn, adress, telefonnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas. Dina personuppgifter kommer lagras i vårt bokningssystem FRI och kommer att hanteras av kultur- och fritidsförvaltningen.Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är fritidsnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se. Dina personuppgifter sparas enligt dokumenthanteringsplan i 5 år. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.
Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.


0/0