Idrottsanläggningar och sporthallar

Information
Här kan du se vad som är bokat på idrottsanläggningar, hallar och fotbollsplaner i Trelleborgs kommun.

Välj objekt, till exempel idrottshallar, välj därefter datum och klicka på starta sökning. Hittar du en ledig tid som passar kan du skicka en bokningsförfrågan. Vi besvarar sedan denna så fort vi kan.

Tekniska problem gör ibland att endast ett idrottsobjekt visas för den som använder Internet Explorer. Tryck F12 och kontrollera att dokumentläge Edge är markerat eller prova annan webbläsare, till exempel Chrome.

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar för att boka idrottslokal eller idrottsanläggning (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering). De personuppgifter som behandlas för detta ändamålet är:föreningens / organisationens / företagets/ privatpersonens namn, adress, telefonnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas. Dina personuppgifter kommer lagras i vårt bokningssystem FRI och kommer att hanteras av kultur- och fritidsförvaltningen.Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är fritidsnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se. Dina personuppgifter sparas enligt dokumenthanteringsplan i 5 år. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.
Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.
(Hide info)
Search for Activity or Area, or Select group of objects Search for Activity or Area, or Select group of objects
Search resulted in  hits
Activities 
Object types 
Areas 
 objects selected
Presentation
Sorting
Period  (Max 14 days)